Body Oil EL

$18.00

Është ideale për përdorim të përditshëm. Ushqen dhe hidraton thellësisht lëkurën, duke rinovuar qelizat e dëmtuara dhe kujdeset për të paasur një lëkurë plot jetë dhe të shëndetëshme.

Është i sigurt përdorimi dhe në zonat intime.

Përdoreni si ushqyes pas depilimit me dyll apo brisk.

Category: Tags: , , ,

Description

Vaj i trupit është një produkt plotësisht organik. Në përbërjen e tij ka disa vajra bimorë të cilat përdoren në dermatologji sepse kane efekte kurative për lëkurën dhe trupin. Për lëkurat të cilat janë të dëmtuara, me shenja të zeza, të thata, vula kafe, apo djegje, dhe lëkurat të cilat vuajnë nga sëmundje si psoriaza dhe ekzema.

Përbëhet nga: Vit E, jojoba, kokosi, gjalpi shea, vaj ulliri, etj…

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Body Oil EL”

Your email address will not be published. Required fields are marked *