Lip Balm

$4.99

Lip Balm Essential Lvaender

Me ujë trëndafili, vitaminë E, C, retinol, mjaltë dyll blete, vaj bajameje,etj…

Për buzë të buta dhe mishtore në këtë dimër të ashpër✨
I formuluar posaçërisht për një mbrojtje të lëkurës së butë të buzës 🌸
Efektet nëse:
-Nëse ke një lëkurë të butë dhe do ta mbrosh nga i ftohti✅
-Vuan nga plasaritja e buzëve✅
-Do që buza jote të jetë e hidratuar plotësishtë✅

Description

Lip Balm Essential Lavaender

Me ujë trëndafili, vitaminë E, C, retinol, mjaltë dyll blete, vaj bajameje,etj…

Për buzë të buta dhe mishtore në këtë dimër të ashpër✨
I formuluar posaçërisht për një mbrojtje të lëkurës së butë të buzës 🌸
Efektet nëse:
-Nëse ke një lëkurë të butë dhe do ta mbrosh nga i ftohti✅
-Vuan nga plasaritja e buzëve✅
-Do që buza jote të jetë e hidratuar plotësishtë✅

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Lip Balm”

Your email address will not be published. Required fields are marked *