Shave Oil EL

$15.90

Essential Lvender sjell për ju produktin organik të cili lehtësonë procesin e depilimit me brisk: Vaji rruajtjes shpërhapet mbi lëkurë dhe vazhdoni më pas me briskun.

✅Për femra dhe meshkuj
✅Për lëkurat sensitive
✅Përdorim në zonat delikate dhe intime të trupit
✅Pa produkte farmaceutike si parabeni apo sulfatet
✅Vajrat kurativë dhe ushqyes për lëkurën
✅Pa qime nën lëkurë🍓
✅Pa irritime dhe skuqje
✅Aroma thjeshtë magjike🍬🍭

Description

Essential Lvender sjell për ju produktin organik të cili lehtësonë procesin e depilimit me brisk. Ideal dhe i sigurt për zonat intime dhe delikate të trupit.  Vaji rruajtjes shpërhapet mbi lëkurë dhe vazhdoni më pas me briskun.  Efekti i së cilit e ushqen lëkurën dhe e hidraton në thellësi. Duke i dhënë shkëlqimin e prej lëkurës së shëndetshme.

✅Për femra dhe meshkuj
✅Për lëkurat sensitive
✅Përdorim në zonat delikate dhe intime të trupit
✅Pa produkte farmaceutike si parabeni apo sulfatet
✅Vajrat kurativë dhe ushqyes për lëkurën
✅Pa qime nën lëkurë🍓
✅Pa irritime dhe skuqje
✅Aroma thjeshtë magjike🍬🍭

Ndjeni butësin e reve në lëkurë🌩

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Shave Oil EL”

Your email address will not be published. Required fields are marked *