Face Scrub

$9.99

+ Free Shipping

Face Scrub nga Essential Lvender.

Zhduk qelizat e vdekura të lëkurës. Përmirëson strukturën e përgjithshme. Parandalon shpërthimet e ardhshme. Zbehet shenjat. Ndihmon me qimet e rritura. Lejon përthithje më të mirë të produkteve të tjera për kujdesin e lëkurës. Parandalon plakjen.

Skrabi i fytyrës nga Essential Lavender është me bazë sheqeri dhe përpunohet me një sër vajrash bimorë dhe kurativë. I pasuruar me vitamina E  dhe retinol, ky skrab pastron butësishtë  lëkurën dhe largon aknet, skujqjet dhe irritimin. Zhduk qelizat e vdekura të lëkurës. Përmirëson strukturën e përgjithshme. Parandalon shpërthimet e ardhshme. Zbehet shenjat. Ndihmon me qimet e rritura. Lejon përthithje më të mirë të produkteve të tjera për kujdesin e lëkurës. Parandalon plakjen.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Face Scrub”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart